All for Joomla All for Webmasters

ECHIPA AISE

Daniela Munca-Aftenev

Daniela Munca-Aftenev deține un doctorat în filologie engleză de la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza”, Iași, România și un masterat în educație, Universitatea din Mississippi, SUA, bursieră a Programului de schimb Edmund Muskie. În anul 2011 Doamna Munca-Aftenev a fost numită absolventul de onoare al lunii ianuarie de către Departamentul de Stat, SUA.

Aliona Chitoroagă

Aliona Chitoroaga deține un master în studii americane, a participat activ la elaborarea curriculei universitare conform procesului de la Bologna și are o experienţă în predarea limbii engleze de zece ani. Aliona va coordona Programul de burse de studiere a limbii engleze al Departamentului de Stat SUA ”English Access Microscholarship” pentru tinerii din medii defavorizate […]

Cristina Miloslavsci

Cristina Miloslavschi este cel mai tânăr și creativ cadru didactic din echipa AISE. Elevii Cristinei sunt încântați de metodele de predare care combină abordarea modernă, instrumente web și multe activități distractive!

Ala Nicic

Ala Nicic este profesorul cu o abordare individualizată deosebită – după șase ani de experiență de predare, Ala va găsi drumul către inima oricărui student, indiferent de vârstă, întrucât se descurcă de minune atât cu grupele de elevi mai mici, cât și cele de adulți.

Comanda apel
+
Sunati-ma!