All for Joomla All for Webmasters

ECHIPA AISE

Irina Stropșa

Licențiat în filologie engleză-germană. Deține un masterat în Didactica   Disciplinelor Filologice de la Institutul de Științe ale Educației. Absolventă a Programului de Schimb H2B (Alabama, SUA). Grad didactic II. Participant al Proiectului ”Tektum”, Olanda.

Olga Morozan

Doctorandă în științele educației

Doctorandă în științe ale educației. Masterat în psihologie socială. Absolventă a Programului FULBRIGHT pentru lectori și cercetători finanțat de către Departamentul de Stat SUA. Coordonatorul național al Rețelei internaționale iEARN-Moldova. Lector universitar, Universitatea din Nebraska KEARNEY, SUA.

Daniela Munca Aftenev

Doctor în filologie engleză

Doctor în filologie engleză, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza, România”. Master în educație, Universitatea din Mississippi, SUA. Absolventă a Programului de schimb MUSKIE. Expert eLearning. Formator național la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Svetlana Cotovan-Naval

Doctorandă în metodica predării limbii engleze

Deține un masterat în lingvistică și comunicare interculturală. A participat activ la diverse proiecte internaționale cum ar fi ”EFL Youth Voices” (American Councils Moldova), și ”Empowering Youth Innovations” (Erasmus+). Este membru activ al Rețelei Internaționale iEARN.

CALL NOW
+
Sună-mă!